Vrijwilligers

ines%20SoL Wij zijn dringend op zoek naar meer vrijwilligers, die ons willen assisteren bij de vele werkzaamheden die er in en om het Universeel Centrum van Licht zijn.
In het bijzonder zijn we op zoek naar iemand met een auto en rijbewijs die enkele keren per week Debora ophaalt en wegbrengt, e.e.a. in overleg. Dit betekent een ritje tussen de wijk Zevenhuizen en de wijk ‘t Loo voor gemiddeld 2 a 3 keer per week ( tegen een beperkte vergoeding).

We zoeken daarnaast een coördinator met ervaring om de diverse werkzaamheden te coördineren. Ook zoeken we vrijwilligers voor diverse andere werkzaamheden als tuinonderhoud, bosonderhoud, het grind bijhouden: harken en onkruid er uit halen, grind verplaatsen. Dat kan overigens ook incidenteel, bijvoorbeeld tijdens de natuurdagen.

Een beheerder van het Koetshuis en of Hoofdgebouw is ook wenselijk. Mocht iemand talent hebben voor pr- en organisatietaken: wees welkom. Concreet zoeken we de volgende vrijwilligers/medewerkers:

  1. Een coördinator met enige ervaring.
  2. Een PR medewerker.
  3. Een beheerder (halve dagen), met enige technische kennis.
  4. Iemand die de Website kan beheren in overleg met een van ons.
  5. Het pad in het bos achter het Koetshuis weer begaanbaar maken.
  6. De open plek in het bos afmaken.
  7. Aandacht aan het Centrum geven, zodat deze meer in de bekendheid komt.
  8. Iemand die sponsorwerving op zich neemt.

Tevens donatie gevraagd om op een goede wijze te kunnen doorgaan.

Geef a.u.b. aan of u zich /of je je
*eenmalig aanbiedt               *zo nu en dan             * wekelijks een dag
en voor welke werkzaamheden. Opgeven kan per mail naar info@source-of-light.nl

Mocht u/je  interesse hebben om vrijwilliger bij Stichting Source of Light te willen worden, stuur dan a.u.b. een mailtje naar info@source-of-light.nl of stuur een kaartje naar Source of Light, Amersfoortseweg 1, 7313AA in Apeldoorn. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.

We ontmoeten u graag in ons vrijwilligersteam!