Home

Lieve mensen,

De toestand op aarde is zorgwekkend en vraagt van ons allen Licht, Liefde, Kracht en gebed ter ondersteuning. Dit heeft het meeste effect als we dit allen op een vast moment doen,  omdat gebundeld Licht veel meer kracht heeft. Bij voorkeur laten we ons Licht stralen dagelijks om 19.00 uur en/of 22.00 uur.

Er is een nieuw Plan in werking getreden, waar meer bekendheid aan zal worden geschonken. Wij worden met veel Liefde stap voor stap voorbereid op wat komen gaat.
De vernieuwde informatie die wij mogen ontvangen, wordt op de website geplaatst, wanneer de goede tijd daarvoor is aangebroken.

Dankbaar voel ik me dat ik ondanks mijn leeftijd, met enkele liefdevolle medewerkers, mijn missie als Profetes, met mede-reisgenoten mag voortzetten.
Meerdere Profeten en Profetessen staan gereed en samen vormen wij één Kracht in eenheid, Liefde en waarheid met elkaar, de één niet hoger achtend dan de ander.

Niet alleen bij mij is er een verandering gaande, maar bij velen vindt een transformatie plaats die ons er toe aanzet om verandering in ons leven aan te brengen. Wat noodzakelijk is voor de tijd die aanstaande is.

Ikzelf, het bestuur en de medewerkers van Source of Light groeten u met een tot ziens.

Liefdevolle Lichtgroeten voor u allen,


Debora, bestuur en medewerkers