Een gebouw van licht

 

HET UNIVERSEEL CENTRUM VAN LICHT STAAT GEREED VOOR ONS ALLEN

We zijn verheugd u dit goede nieuws te kunnen meedelen.

Het gebouw van steen en Licht dat als Universeel Centrum van Licht dienst gaat doen, zoals voorzegd en door God bedoeld, staat er. God zelf heeft dit in werking gezet.

Het Universeel Centrum van Licht, met een ligging op een zuivere plaats nabij Paleis Het Loo, waarbij het hoofdgebouw zeer geschikt is als praktijk, kantoorruimte en of cursus/workshopruimte op spiritueel gebied. Het bijbehorende koetshuis zal gebruikt worden voor, zang, bijeenkomsten, workshops etc.

ucl1

Vanuit het Hoge Licht is aangekondigd dat binnen het Universeel Centrum een Staf en Commissie der Wijzen werkzaam zal zijn. Deze wordt gevormd door geselecteerde mensen die hun mens-zijn, het ego of ook wel eigen verlangens, af hebben gelegd en dienstbaar wensen te zijn vanuit eenheid en zuiverheid. Duidelijk is vanuit het Hoge Licht aangegeven hoe dit in zijn werk dient te gaan: De stichting wordt benaderd door personen die graag een plek binnen het Universeel Centrum van Licht, in willen nemen.
De profetes en Staf der Wijzen zullen dit gaan invoelen.
Wanneer allen het volmondig met elkaar eens zijn, wordt de beslissing voorgelegd aan het Hoge Licht. Vanuit het Hoge Licht wordt definitief besloten of deze persoon inderdaad zuiver genoeg bevonden is om toe te treden tot het geheel.

Vanuit het Hoge Licht komen de volgende woorden naar Debora: “Enkelen zullen u kunnen volgen en zo tezamen de Staf en Commissie der Wijzen vormen. Zij zullen in goed overleg samenwerken zodat er geen onbevoegden toe kunnen treden. Dit zou opnieuw voor vertraging kunnen zorgen.
Ieder die bereid is het goede te doen, doch niet gereed is, dient u aan de zijlijn te plaatsen. Dit tot het moment dat deze bevoegdheid wordt geschonken vanuit het Hoge Licht om dichter naderbij te komen.
U als Staf en Commissie der Wijzen zullen ook in het begin enig onderwijs ontvangen om te leren op een zuivere en krachtige wijze tezamen te werken. Voor een besluit genomen wordt dient een ieder het hier volkomen mee eens te zijn. Een ieder heeft inspraak en zal zijn/haar inzicht duidelijk en helder verklaren.
Alvorens het besluit uitgevoerd wordt, wordt het aan het Hoge Licht voorgelegd.
Allen blijven hun eigen identiteit behouden en kunnen eigen werkzaamheden in iets geringere mate uit blijven voeren. De eigen vrije wil en wens zal ten alle tijde gerespecteerd worden. Enkele afspraken en regels dienen in acht genomen te worden.”

Huurmogelijkheden van “Het Universeel Centrum van Licht“

Het Hoofdgebouw alsook het Koetshuis bieden wij te huur aan voor spirituele bijeenkomsten. Voor repetities of uitvoeringen van zang en Yoga activiteiten. Het Koetshuis beschikt over een mooie zaal voor ongeveer dertig tot vijftig personen. Er is een moderne keuken aanwezig, garderobe, uitgebreide toiletvoorzieningen en goede parkeermogelijkheden. Het Koetshuis is gelegen op het parkachtige terrein, aan de rand van een ruim eigen bos met wandelpaden en een meditatieplek.

Meer informatie vindt u onder het item VERHUUR
U kunt voor het bespreken van de mogelijkheden contact opnemen via mail: info@source-of-light.nl, via het item Contact op de website (www.source-of-light.nl).
Het adres is Amersfoortseweg 1, 7313AA  Apeldoorn.