Boeken & manuscripten

Boeken

Boekenreeks met de titel: Bron van Licht. In deze boeken deelt profetes Debora haar ervaringen en ontvangen boodschappen met de lezer.

Tijdelijke aanbieding: Zowel deel 1, deel 2 als ook deel 3 Er is hoop voor de aarde zijn verkrijgbaar voor de actieprijs van € 10,00 per  stuk inclusief verzendkosten.

In het boek Er is hoop voor de aarde deelt Debora de ontvangen berichten vanuit de Lichtsferen over het Wereldgebeuren. Heel actueel, een echte aanrader.

——————–

Manuscripten:

Vanaf het allereerste begin zijn de boodschappen die Debora vanuit het Hoge Licht heeft mogen ontvangen bewaard gebleven. Deze zijn samengevoegd tot manuscripten. Tot op heden zijn er 9 manuscripten uitgebracht.

•Deel 1 en 2:
Ver boven alles uit, boodschappen en doorgevingen vanuit de sferen voor het behoud van de aarde. Deze delen bevatten de beginjaren van Debora’s opleiding tot profetes. Hierin wordt gesproken over ‘Gods reddingsplan voor de aarde’ en hoe de mensheid hier actief een deel van uit maakt.

•Deel 3:
Ver boven alles uit, gebed en meditatie. Bevat lichtmeditaties en hoe in groepsverband met licht energie te kunnen werken.

•Deel 4:
Uit het land van herkomst, doorgevingen en onderwijzingen vanuit de lichtsferen. Bevat gebeurtenissen tijdens een reis naar Israël in 1992, de moeilijke tijd van ‘Godverlatenheid’ en leringen vanuit verschillende genootschappen van Lichtmeesters.

•Deel 5:
Het reddingsplan van de aarde, Meesters van Licht wijzen ons de weg. Doorgevingen en onderwijzing vanuit de Lichtsferen. Dit deel is gewijd aan lichtmeditaties om lichtkracht over de aarde te verspreiden.

•Deel 6:
Transformatie van de aarde en het universeel Lichtcentrum. Meesters van Licht geven ons aanwijzingen. Doorgevingen en onderwijzing vanuit de Lichtsferen. Dit deel is bedoeld om kennis te nemen van zeer belangrijke boodschappen voor deze tijd.

•Deel 7:
Het reddingplan van de aarde. Op weg naar vervolmaking. Doorgevingen en onderwijzing vanuit de Lichtsferen. Dit deel verwijst naar mogelijkheden om hindernissen te overwinnen, zodat wij bij het Goddelijke in onszelf kunnen komen.

•Deel 8:
Mensenkind van de aarde, vanwaar kwam u? Doorgevingen en onderwijzing vanuit de Hoge Lichtsferen.

•Deel 9:
Christus wenst geboren te worden in uw hart.

Wilt u een boek of manuscript bestellen?

Vul het contactformulier in met de door u gewenste bestelling en contactgegevens. Graag vooraf betalen.
U kunt de boeken ook bij diverse internetboekhandels aanschaffen, waaronder bol.com.

Triodos-bankrekeningnummer IBAN: NL57 TRIO 0198449178 t.n.v.  Stichting Source of Light Apeldoorn