Agenda

Lezingen door Daan Akkerman 

Daan Akkerman

27 februari 2019 :  Het  nieuwe genezen, orgaandonor Ja of Nee?

Na de uitgave, van het boek “Ziekte, Karma de weg naar Genezing” door het EsoterischGenootschap is de visie op de relatie tussen karma, genezing en orgaan transplantatie in een geheel ander licht komen te staan. In de deze lezing zal Daan vertellen over ervaringen door mensen met orgaan transplantatie c.q. donatie. en dat vooral in het licht van karma. Want is karma ver-erfbaar via een orgaan donatie? En hoe zit het dan met de orgaan ontvanger? Is de een na orgaan transplantatie en stukje karma kwijt? En heeft de gedoneerde dan na orgaantransplantatie een stukje karma geërfd van de orgaandonateur? Wat is het nieuwe genezen? Hierin wordt uitgegaan van het idee dat alles een oorzaak heeft ofwel gerelateerd is aan de wet van karma. Zodat ziekte ons iets wil vertellen over waarom en waardoor de mens ziek is geworden, het nieuwe genezen gaat ervan uit, dat we met inzicht, energetisch werk maar ook met middelen zoals, bioresonantie, quantum healing, reiki en aura en chakra healing heel veel kunnen bereiken. Als we maar aan de oorzaken willen werken, hoe dit allemaal in zijn werk gaat daar zal Daan in deze boeiende lezing uitgebreid op ingaan.

Koetshuis open om 19.30 uur.

Aanvang lezing 20.00 uur.

Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie.

27 maart 2019: Mini cursus mediumschap

In deze boeiende lezing zal Daan Akkerman uit de doeken doen hoe het mediumschap werkt dit vanuit eigen ervaring. En dat in ieder mens latent het paranormale schuilt, maar dat de meeste mensen, niet weten hoe men dat kan bereiken.
Hij zal tevens laten zien hoe iedereen in feite zelf medium is en dit ook al gebruikt!
Veel mensen doen alles als toeval af en zien daar niets paranormaals achter, doch als men dit uitzoekt dan is het helemaal niet toevallig maar in de wetmatigheid der waarschijnlijkheid een unicum.
Ofwel buiten-normaal ook wel para-normaal.
Hoe iedereen kan leren meer op zich zelf te vertrouwen, zal Daan in een korte maar doeltreffende meditatie in de zaal met de aanwezigen oefenen.

Koetshuis open om 19.30 uur.

Aanvang lezing 20.00 uur.

Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie.

24 april 2019: Wie is mijn Bescherm Engel of Gids?

Volgens de lichtwezens van de Witte Broederschap en de meester Lanto, heeft ieder
mens een gids, ook wel een beschermengel genoemd. Dan komen al snel de vragen bij ons
op: ‘Wat kan een gids voor ons doen?’, en ‘Hoe kan ik in contact komen met mijn gids?’,
‘Waar komen de beschermengelen vandaan en wat kunnen zij voor ons doen of
voor moeder aarde? ’
Vanzelfsprekend heeft ook het ‘vragenteam’ van het Esoterisch Genootschap deze vragen aan de lichtwezens van de Witte Broederschap gesteld. We kregen prachtige, diepgaande antwoorden over hoe wij als mensen in contact kunnen komen met onze gidsen, waar de engelen vandaan komen en wat hun verschillende taken in het universum zijn.
 Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra-meditatie, daarna de lezing en na de pauze om ± 21.30 uur voldoende gelegenheid tot dialoog.

Koetshuis open om 19.30 uur.

Aanvang lezing 20.00 uur.

Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie.

Informatie overgenomen van www.esoterischgenootschap.nl

——————————————————————————————————————————
Organisatie: Marja Bosch en Ingrid Beekman
Spirituele Verwenmiddagen in het Koetshuis

Bij voldoende deelname op de volgende zaterdagmiddagen (3e zaterdag van de maand):

2019
19 januari  /  16 februari /  16 maart /  20 april / 18 mei /19 oktober /  16 november / 21 december

Informatie en aanmelding:

– Marja Bosch  –  telefoon 06 – 14 54 96 54  –  website: http://www.marjabosch.nl
– Ingrid Beekman  –  telefoon 06 – 44 07 77 22 –  website: http://www.tarotconsult-coaching-healing.nl

 

TUINDAGEN:

vrijwilligers gevraagd: regelmatig vindt er een “tuin,- grint- en bosdag” plaats bij en op de inrit, de tuin en het bos van het Universeel Centrum van Licht. We roepen jou/u op ons te helpen op deze dag aan de Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn. Neem zoveel mogelijk vrienden en kennissen mee. Tijdens lunchtijd wordt gezorgd voor soep en broodjes. Kennis van tuinieren is niet nodig. Lekker buiten in de prachtige natuur, geef wel aan dat je meedoet ( met partner, vrienden, kennissen) door een mailtje te sturen aan info@source-of-light.nl en je wordt verwacht. ( ook ivm de lunch)  We starten meestal om 10 uur in de ochtend en ronden in de middag af rond 2 uur. Een gedeelte van de dag helpen kan natuurlijk ook.