Nieuws

LIEVE MENSEN,

Na een tijd van rust en afstand nemen, van alles wat met het Centrum te maken had, is de rust weer in mij neergedaald en is mijn eigen energie weer aanwezig. Iets waar ik zeer dankbaar voor ben.

Het was een moeilijke tijd met veel aanvechtingen. Licht en donker streden hun strijd in mij, onafgebroken. Door ondersteuning vanuit het Licht en enkele mensen om mij heen en bovenal door mijn trouw en innerlijke wilskracht heb ik het mogen overwinnen.

Natuurlijk was het doel om mij uit te schakelen, daar ik een groot gevaar ben voor duistere krachten. Vele jaren lang heb ik mogen lerente Horen en te Noteren op hoog niveau, bovenal de berichten over het wereldgebeuren.

Er is mij uitgelegd dat veel nieuwe berichten klaar liggen en veilig worden bewaard over alles wat staat te gebeuren op aarde. Berichten vanuit de Binnenaarde, andere vaak nog onbekende werelden en vanuit het Hoge Licht, die door mij mogen worden ontvangen. Ben ik dan alleen degene die dit belangrijke werk mag verrichten? Nee, dat ben ik niet. Er zijn meerdere Profeten en Profetessen die dit mogen ontvangen, verspreid over de aarde.

Al eerder mocht ik u deelgenoot maken over de kring van Profeten en Profetessen die al lange tijd gereed staan en wachten. Wachten, op het moment waarop ik als sluitstuk van de kring gereed ben om mijn plaats in te nemen, zodat kan gebeuren wat voorzegt is. Dit kunt u nalezen onder de knop BINNENAARDE.

Nu het bijna zo ver is zie ik en meerderen met mij, vol verlangen uit naar het moment dat dit zal mogen plaatsvinden. Mijn lichaam is echter nog niet krachtig genoeg om dit alles te kunnen dragen. Daarom nog even rustig aan gedaan, tot het moment waarop ik zal vernemen:NU!

De vraag: “Wanneer ik weer start met lezingen“ komt meerdere malen naar mij toe. Dit is nog niet bekend en ik vraag er ook niet om.

Dat dan alles anders zal zijn is zeker. Ook de ontvangen woorden. Alles wordt vernieuwd en ik zie er, samen met het bestuur, vol verlangen naar uit. Ook de bestuursleden hebben een lastige tijd achter de rug. Zij bleven echter eensgezind achter mij staan zonder enige twijfel. Ook niet te vergeten de vaste kern van vrijwilligers die trouw hun werkzaamheden uitvoerden, ook hier ben ik zeer dankbaar voor. Allen dank ik hen vanuit de grond van mijn hart.

Het bestuur wordt uitgebreid, iets wat al lang was voorzegt. U zult hier spoedig meer over vernemen.

Tot zover vandaag. Ik wens u Allen, een zeer goede, krachtige en gezegende voorbereidingstijd toe.

God bless you. Amen.

Debora